Vijf geweldige thema’s voor kerstpakketten

Ieder jaar met kerst kijkt iedereen weer uit naar het kerstpakket. Dat leuke extraatje aan het eind van het jaar waarmee je wordt beloond voor al je inzet van de afgelopen maanden. Er zijn ongelofelijk veel kerstpakketten op de markt, maar mensen zweren vaak bij één bepaald thema. Wanneer je niet de optie hebt om mensen zelf hun cadeau te laten uitkiezen is het belangrijk dat je goed weet om welke kerstpakketten het meest gevraagd wordt. Wat zijn 5 geweldige thema’s voor kerstpakketten om aan het personeel cadeau te doen?

  • Hapje en drankje
  • Gourmet
  • Wijn of drank
  • Chocolade
  • Bruisend Nieuwjaar

Met een hapje en een drankje kun je altijd thuiskomen! Met een lekkere zak chips, wat andere knabbels of wat thee en Chardonnay is iedere werknemer tevreden. Het leuke van deze pakketten is dat je niet van alle individuele voorwerpen hoeft te houden om toch te kunnen genieten. Wanneer je niet houdt van de chips neem je lekker wat anders, je hebt keus genoeg! Veel kerstpakketten bevatten maar een paar artikelen. Dan moet je heel voorzichtig zijn met welke producten je precies cadeau geeft, omdat je de plank al snel misslaat. Wanneer je werknemer echter één of twee van de artikelen uit een groot pakket ziet zitten is je missie al geslaagd. Vanwege de diversiteit zijn dit hele populaire kerstpakketten. Andere kerstpakketten die altijd goed in de smaak vallen zijn de ‘gourmet’ pakketten. Wanneer het winter wordt en de dagen kouder worden wordt er ook meer gegeten, het liefst samen met het hele gezin. Gourmetten is niet goedkoop, het vlees kan duur zijn en het apparaat zelf is vaak ook een flinke investering. Het wordt ontzettend gewaardeerd wanneer de werkgever deze lasten kan verlichten met een leuke kerstpakket. Met een aantal stukjes vlees en een lekker drankje is iedereen gelukkig. Ook kun je natuurlijk het apparaat zelf, of wat spateltjes of pannetjes cadeau doen. Zelfs voor een werknemer die nog nooit heeft gegourmet kunnen deze kerstpakketten erg leuk zijn: men kan het dan ook zelf een keer proberen! Met een ‘wijn of drank’ pakket kun je ook nooit de mist ingaan. Bijna iedereen houdt wel van een glaasje bubbels op zijn tijd en er zijn ontzettend veel kerstpakketten beschikbaar die hierop inspelen. Je kunt natuurlijk niet alleen Champagne krijgen, maar ook wijn, whisky, cognac, bier of gewone thee en koffie. Het is belangrijk om goed in te schatten welke werknemer van welk drankje houdt. Natuurlijk kan het personeel altijd een flesje omruilen mocht iets echt niet in de smaak vallen!

Kerstpakketten; chocola en Nieuwjaar

Tot slot zijn er dan nog twee andere soorten kerstpakketten die altijd heel goed in de smaak vallen. Om te beginnen met het meest populaire product: chocola! Vooral bij vrouwen valt dit artikel altijd erg goed in de smaak en je kunt hier alle kanten mee op. Je kunt als werkgever een chocoladereep cadeau doen, maar je kunt ook luxe bonbons geven. Er zijn allerlei lekkere en bijzondere smaken en goedkope en duurdere merken. Een kerstpakket gevuld met chocolade valt dus potentieel binnen elke budget! Kerst is een tijd van genieten en daarom kun je het prima veroorloven een aantal heerlijke chocolaatjes in een pakket te stoppen. Artikelen die het altijd goed doen zijn die met meerdere soorten chocola, zodat een medewerker niet een hele reep hoeft weg te werken. Producten zoals Merci en Celebrations passen perfect in elk leuk kerstpakket. Het vijfde en laatste thema heeft te maken met Nieuwjaar. Na kerst vieren we met zijn allen het einde van het jaar, vaak met vrienden en familie thuis op de bank. Deze tijd is al duur genoeg: je moet oliebollen en vuurwerk kopen en om 12 uur moet er een glaasje op tafel staan. Als werkgever kun je hier een steentje aan bijdragen door al deze benodigdheden in een leuk kerstpakket te stoppen. Kerstpakketten met dit thema bevatten vaak Champagne, noten, oliebollenmix, rozijnen en wat lekkere chipjes. In deze pakketten vind je alles om de avond succesvol te laten verlopen! Wanneer je op zoek gaat naar een kerstpakket, bedenk dan altijd wat je medewerkers zouden willen hebben. Leef je in en maak dan een keuze, dan weet je zeker dat alle kerstpakketten in de smaak vallen!

Hulp nodig?

Soms kan het erg lastig zijn om te bepalen wat het personeel leuk vindt. Op andere momenten heb je als leidinggevende gewoon even geen inspiratie. Maak je geen zorgen, er is een oplossing! Op https://www.kerstpakket.nl vind je de leukste kerstpakketten tegen de laagste prijzen. Alle bovengenoemde thema’s komen aan bod, maar ook kun je filteren op pakketten van een specifieke prijs. Je kunt ook kiezen om een cadeaubon aan te schaffen. Deze bon kunnen de werknemers vervolgens weer inwisselen voor iets wat ze graag zouden willen hebben. In grote bedrijven wordt dit veel gedaan, zodat iedereen iets krijgt wat hij of zij nodig heeft! Ook kun je op deze site persoonlijke etiketten laten drukken. Heb je een klein bedrijfje met een paar man personeel, dan wordt het zeer gewaardeerd als je deze mensen persoonlijk bedankt voor hun inzet. Met een persoonlijk etiket laat je zien dat je om deze mensen geeft en dat ze stuk voor stuk belangrijk voor je zijn. De beste kerstpakketten vind je op bovenstaande site dus breng snel een bezoek. Reserveer zo vroeg mogelijk in het seizoen, dan weet je zeker dat de pakketten die jij wilt nog niet zijn uitverkocht!