Personenlift

Raakt u minder goed ter been, bijvoorbeeld door een blessure, ongeluk of ouderdom, dan kan het erg lastig zijn om nog de bovenverdieping van uw woning te bereiken. Een personenlift kan dan uitkomst bieden. Traplopen is vaak een van de eerste zaken waar mensen moeite mee krijgen op het moment dat zij ouder worden of minder mobiel worden. Het vergt veel energie en soms werken de knieën of heupen gewoon niet goed meer mee. Zonder personenlift kan het voor uzelf dan erg lastig worden om nog naar boven te lopen. Toch wilt u natuurlijk nog wel zelf naar boven kunnen gaan. Vaak bevindt uw slaapkamer zich daar immers en hebt u daar ook uw badkamer. Natuurlijk kan het bed naar beneden verplaatst worden en kunnen er ook wat sanitaire voorzieningen betreft maatregelen worden getroffen en ook is het natuurlijk altijd nog een optie om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Mmaar het is uiteraard een stuk eenvoudiger om een oplossing voor het traplopen te vinden. U hoeft dan niet te verhuizen en kunt dan toch gewoon alle ruimtes van uw woning blijven gebruiken. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Met een personenlift haalt u deze mogelijkheid in huis.

Voordelen van een personenlift

Door een personenlift blijft u zelf zo mobiel, zelfstandig en onafhankelijk mogelijk. U hoeft niet steeds aan anderen te vragen om even iets van boven te halen, maar u kunt dit gewoon zelf doen. Er hoeven nauwelijks aanpassingen aan het huis gedaan te worden en een verhuizing is al helemaal niet noodzakelijk. Dit zijn natuurlijk allemaal redenen om ervoor te kiezen om een personenlift te laten installeren in uw woning. Het fijne is dat deze vaak gewoon aan uw bestaande trap gemaakt kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kunt u natuurlijk altijd een nieuwe trap laten plaatsen, dit is nog altijd een voordeligere oplossing dan verhuizen of het huis verbouwen. Het maakt daarbij niet uit of u een rechte of een exemplaar met een bocht hebt, trapliften kunnen op verschillende soorten en maten trappen geïnstalleerd worden. Kiest u voor een personenlift, dan kiest u dus voor het voordeel van:

  • in uw eigen huis kunnen blijven wonen
  • zo zelfstandig en mobiel mogelijk blijven
  • alle ruimtes in uw woning kunnen blijven gebruiken
  • niet hoeven verbouwen
  • toepasbaar op alle soorten trappen

Reden genoeg dus om op het moment dat u minder mobiel wordt te kiezen voor een traplift.

Handicare voor al uw trapliften

Bent u in de situatie dat u minder mobiel wordt en lijkt een personenlift u ook een goede oplossing voor dit probleem? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met Handicare. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor trappen en u kunt bij hen dan ook terecht voor een keur aan producten op dit gebied. Voor ieder soort trap kunnen zij een geschikte personenlift leveren, dus ongetwijfeld ook voor uw exemplaar. Twijfelt u over de mogelijkheden voor uw woning, neem dan gerust contact met hen op en vraag hen om advies. Zij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen u daardoor als geen ander helpen met dit soort zaken. Doordat zij bovendien het ruimste assortiment personenliften hebben, kunnen zij voor iedere situatie een geschikte lift leveren. Bent u er ook zo zat van dat u niet meer gemakkelijk kunt traplopen? Wilt u ook gewoon zelf weer van beneden naar boven kunnen gaan en weer terug zonder dat u daarbij hulp van anderen nodig hebt? Neem dan contact op met Handicare en laat een personenlift in uw huis installeren.