Ga ook in Lapland op vakantie

xplorethenorth - Lapland vakantieLapland is een prachtige plek om op vakantie te gaan. Hier kunt u genieten van de mooie natuur en veel gezellige dingen om te doen. Juist omdat u echt van de prachtige natuur moet gaan genieten wanneer u hier bent, zijn er door Xplore the North enkele leuke reizen georganiseerd waar ook u deel van uit kunt maken. Wilt u ook in Lapland op vakantie? Boek dan snel. De verschillende avontuurlijke reizen laten veel van het landschap zien en er wordt hierbij speciaal aandacht gegeven aan het noorderlicht. Dit moet u zeker gezien hebben wanneer u in Lapland op vakantie gaat. Naar Lapland op vakantie met Xplore the North verzekert u van een prachtige reis:

  • Zowel avontuur als comfort
  • Leuke activiteiten voor groepen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Het Hoge Noorden heeft veel te bieden. Vaak gaan mensen op vakantie naar warme landen, maar denk ook eens aan de prachtige gebieden boven de poolcirkel. Dit moet u echt eens gezien hebben. De kleine, maar goede accommodaties waar u tijdens de reis verblijft liggen midden in de natuur. Hier bent u ver weg van het drukke massatoerisme in de groten steden. Door in Lapland op vakantie te gaan komt u weer helemaal tot uzelf. De verschillende expedities en tochten zijn dagvullend. U bezoekt dus de meest mooie plekken in het Noorden. Kies bijvoorbeeld voor een lapland vakantie in een mooie lodge. U kunt ook kiezen om te verblijven in een hotel. Vanaf deze vaste plekken worden er dan elke dag leuke excursies georganiseerd voor de hele groep. U kunt bijvoorbeeld een lange tocht gaan maken met de hondenslee of er voor kiezen om met de sneeuwscooter op pad te gaan. Daarnaast is het mogelijk om een elandfarm te bezoeken, waar u deze dieren van dichtbij kunt zien. Voor de mensen die graag actief bezig zijn op vakantie is het leuk om een tocht met een sneeuwraket te maken of met buggy’s over het ijs te racen. Heel veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie.

In Lapland op vakantie met kerst

Naar Lapland op vakantie kan het hele jaar. Het is dus zeker niet zo dat u alleen tijdens de wintermaanden daar kunt verblijven. Ook tijdens de zomer is er genoeg te doen. Het is echter wel heel leuk om kerst in het hoge Noorden te kunnen vieren. Daarvoor wordt een speciaal programma opgesteld voor de feestdagen. Het is dan wel verstandig om voor juni uw reis al helemaal geboekt te hebben, anders is er vaak geen plaats meer. Vooral de vluchten naar dit deel van de wereld zijn in de winterperiode zeer schaars en moeten op tijd worden geregeld. In Lapland op vakantie gaan biedt veel voordelen wanneer u boekt via Xplore the North. Alle vakanties die hier geboekt kunnen worden zijn all-in. Dit betekent dat u achteraf niet voor nare verassingen komt te staan. Alle excursies en expedities zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor de activiteiten die minder avontuurlijk zijn, zoals ijsvissen. Ook de accommodatie is volledig zonder extra kosten achteraf. Het maakt dan niet uit of u kiest voor een mooi hotel of een prachtige lodge. Het hele jaar door is Lapland een fantastische plaats om naar toe te gaan. Er wordt van deze plek ook wel gezegd dat het het allerlaatste stukje wildernis van Europa is. Dit moet u dus zeker eens met eigen ogen gaan aanschouwen. Lapland is namelijk veel en veel meer dan alleen een provincie van Finland. Deze uitgestrekte regio overlapt met het gebied van de Sami. De echte rendierherders van het Noorden. Vooral op plaatsen waar het noorderlicht goed te zien is, is de natuur sprookjesachtig mooi. Tijdens de verschillende reizen wordt er dan ook altijd langdurig bij de Aurora Borealis stilgestaan en heeft u voldoende tijd om prachtige foto’s te maken. Ga dus snel naar Lapland op vakantie!

Een speciale vakantie

De actieve reizen die door Xplore the North geregeld worden zijn heel leuk om met een grote groep vrienden te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lustrumreis van de studentenvereniging of een gezellige reis met dispuutgenoten. Het kan allemaal wanneer u naar Lapland op vakantie gaat. De reizen kunnen worden aangepast op uw wensen. Hierdoor is het ook leuk om een speciale gelegenheid te vieren. Bijvoorbeeld naar Lapland op vakantie voor uw huwelijksreis of een speciale moeder/dochter vakantie. Ook deze reizen worden aangeboden. Naar Lapland op vakantie is voor iedereen leuk. Of u nu een week weg wilt of maar een weekend, hoe lang u ook gaat er zijn altijd leuke activiteiten te beleven. Wanneer u graag wat meer informatie wilt kunt u altijd langskomen bij de speciale informatie avonden. Hier worden de programma’s van de verschillende reizen uitgelegd en krijgt u meteen goed inzicht in de mogelijkheden. Naar Lapland op vakantie kunt u doen wanneer u dat wilt. Het hele jaar door worden de reizen aangeboden. Naast winterreizen bijvoorbeeld ook de speciale ‘Indian Summer’ tijdens de midzomernacht. Ook is het mogelijk om alvast een offerte op maat aan te vragen. Dit is handig wanneer u al zeker weet dat u in Lapland op vakantie wilt gaan, maar graag wat meer gerichte informatie wilt ontvangen. U kunt hier meteen uw voorkeur voor accommodatie vermelden en de samenstelling van uw groep. Daarnaast kunt u doorgeven of u een dagvullend programma met activiteiten wilt doen of toch liever halve dagen, zodat er genoeg tijd overblijft om te genieten van de prachtige natuur.