Ga eens naar Lapland reizen

Hebt u altijd al eens naar Lapland willen reizen maar vindt u dit te duur? Of denkt u dat u niet bestand bent tegen deze temperaturen? Maar wilt u wel graag het Noorderlicht zien? Dan zijn onze Lapland reizen toch wel de moeite waard. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om ieder jaar naar Turkije te vliegen omdat u graag goedkoop de hele vakantie in een resort doorbrengt. Maar er zijn ook velen die echt de wereld willen zien en ontdekken. Dat zijn de mensen waar we ons op richten. Wij van xplorethenorth.be werken in België en Nederland maar ook in Scandinavië zelf. We kennen daardoor vele adresjes en kunnen onze werkzaamheden zoals het boeken van hotels en huisjes of het maken van bus- en treinreserveringen kleinschalig houden. We werken met de inheemse bevolking, de vissers en verhuurders zodat we u de laagste prijs kunnen garanderen, de eerste keuze en prachtplekken die u niet via een grote reisorganisatie kunt vinden. Staan onze Lapland reizen daarom hoog op uw verlanglijstje? Kijk dan eens op onze website en bepaal welke Lapland reizen u eigenlijk zou willen maken. Want we bieden namelijk een keur aan reizen aan. Denk aan groepsreizen, individuele reizen, verzorgde reizen en ga zo maar door. U krijgt bij ons de kans om zelf dag voor dag in te plannen wat u wilt doen. De een wil bijvoorbeeld liever wat langer in een chalet verblijven, de ander reist het liefste elke dag met een slee getrokken door husky’s door dit desolate landschap.

Onze Lapland reizen zullen u voor altijd bijblijven

U wilt een keuze maken uit onze Lapland reizen. Wat kunt u dan het beste doen? Ga eerst eens onze website bekijken. U vindt er aantrekkelijk geprijsde reizen naar diverse regio’s. U zult zien waar u zoal aan moet denken en welke opties u hebt. Wilt u bijvoorbeeld het Noorderlicht zien? Reis dan tussen september en april want dat is de periode dat u dit prachtige groene licht het beste kunt aanschouwen. Wilt u helemaal naar Spitsbergen toe? Boek dan een reis op een trawler. En natuurlijk is er in het noorden van Noorwegen en Zweden ook erg veel te beleven. Ook het culturele aspect kan tijdens de Lapland reizen een belangrijke rol spelen. Zo kunt u het zogenaamde dorp van de kerstman bezoeken en komt u in aanraking met de oorspronkelijk bewoners: de Inuit en de Laplanders. Het zal u verbazen dat er in groten getale elanden en rendieren vrij rondlopen en het is tevens mogelijk om ijsberen, walvissen en dolfijnen te spotten in de Atlantische oceaan en Noordelijke IJszee. Wij brengen het beste van de regio samen in geweldige Lapland reizen die u nu direct al kunt boeken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan snel naar de prijzen.

We bieden reizen naar het gehele Scandinavische gebied aan

In principe kunt u Lapland reizen het hele jaar door maken. In de zomer is de temperatuur behoorlijk aangenaam maar in de winter kan het er behoorlijk koud zijn. Daarom kunt u lekkere warme chalets boeken inclusief een open haard en een sauna.

  • Bekijk de vele foto’s van de reeds gemaakte Lapland reizen op onze site,
  • Neem contact met ons op via de mail of telefoon,
  • En laat een vrijblijvende offerte geheel op maat maken.

Via de sociale media kunnen we u nog veel meer vertellen en laten zien dus kijk ook eens op Facebook en Instagram, al was het enkel om inspiratie op te doen via Xplore the North. Ook kunt u zich inschrijven op onze gratis nieuwsbrief die u digitaal zult ontvangen.