T-shirt bedrukken

Je eigen originele t-shirt bedrukken of polo bedrukken doe je via Printdeal.be. Heb jij een ontzettend leuk design in gedachten die het beste te dragen is op een t-shirt? Dan kan je gebruik maken van de drukwerktechnieken van Printdeal.be. Het enige wat je hoeft te doen is de kenmerken van de bedrukking te selecteren en je bestanden aan te leveren. Het maakt voor iedereen mogelijk om creatieve ideeën voor t-shirts tot leven te brengen. Ook bedrijven maken gebruik van de mogelijkheden voor t-shirt en polo bedrukken. Zo worden ze voorzien van eigen shirts en polo’s waarop het herkenbare logo en de naam van het bedrijf zichtbaar is. Het maakt jouw bedrijf en team zichtbaar voor de buitenwereld en elkaar. Het is een uitkomst als een team naar een locatie moet om het bedrijf te representeren, maar het is ook leuk om cadeau te doen aan de medewerkers en de klanten. Printdeal.be heeft uiteenlopende modellen beschikbaar voor t-shirt bedrukken en polo bedrukken voor de dames, de heren en in de unisex variaties. Alle uitvoeringen zijn gemaakt van de beste kwaliteit zodat jouw medewerkers en klanten jouw ontwerp dragen in de beste kleding. Kan je niet wachten jouw ontwerp op een t-shirt te zien? Kijk dan gauw naar de opties op Printdeal.be.

Polo bedrukken in meerdere modellen

Naast t-shirt bedrukken behoort polo bedrukken ook tot de mogelijkheden bij Prindeal.be. Het is een van de modellen die ze aanbieden op het gebied van kleding bedrukken. Wil je met je bedrijf of evenement nog een exclusievere uitstraling, dan draagt de polo bij aan deze uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in het reguliere model en het fashionmodel. Kies het model die jij het meeste geschikt vindt voor polo bedrukken. Ook voor t-shirt bedrukken bestaan meerdere modellen zoals:

  • Basic
  • Fashion
  • V-hals

Naast de uitvoeringen voor mannen en vrouwen kan je ook t-shirt bedrukken en polo bedrukken voor kinderen. Mocht je een evenement organiseren waarbij ouders en kinderen gekleed moeten worden in bijpassende kleuren en logo’s, dan kan je bij Printdeal.be een mooie samenstelling laten bedrukken. Na het kiezen van de juiste t-shirts en polo’s ga je verder met de rest van de selectie die begint bij het type polo of shirt. Zo vind je de volgende typen voor t-shirt bedrukken:

  • Standaard
  • Comfort
  • Promotie
  • Basic, ook in longsleeve uitvoering
  • Premium, ook in longsleeve uitvoering
  • Luxe
  • Slim fit

Voor polo’s zijn weer andere typen beschikbaar. Zowel de typen van polo’s en t-shirts zijn in uiteenlopende kleuren te bestellen. Na het kiezen van de geschikte kleur, bepaal je waar jouw logo, tekst of naam bedrukt gaat worden op het shirt. Het is duidelijk dat je een behoorlijk afwisselend assortiment kan aanschaffen bij Printdeal.be voor t-shirt bedrukken en polo bedrukken.

Druktechnieken met PMS of Full Color

Je kan een t-shirt bedrukken en een polo bedrukken zoals jij wilt. Of je nou een ontzettend sierlijk ontwerp hebt of alleen een klein logo van je bedrijf. Printdeal.be beschikt over de druktechnieken om allerlei afbeeldingen en teksten zo optimaal mogelijk op een shirt af te drukken. Dit doen zij met de PMS-druktechniek aan de hand van het Pantone Matching System waarbij de kleuren voor het drukken gemengd worden tot de af te drukken kleur. Of met CMYK-kleuren van de Full Color druktechniek. Full Color is geschikt als er grote afbeeldingen en foto’s afgedrukt worden. De kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) worden tijdens het bedrukken gemengd. De PMS techniek wordt vaak gebruikt bij huisstijl drukwerk. Maar wordt er een grote foto geplaatst bij t-shirt bedrukken of polo bedrukken, dan wordt Full Color aangeraden.