Heeft u behoefte aan een goed CRM-systeem?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke moderniseringsslag gemaakt. Wij hebben namelijk in de loop der jaren een enorm klantenbestand opgebouwd, maar het was voor ons moeilijk om dit klantenbestand te gebruiken om weer nieuwe orders binnen te halen. Dat moest natuurlijk anders want het is doorgaans minder werk om bestaande klanten nog een keer iets bij je te laten bestellen dan wanneer je steeds weer op zoek moet naar nieuwe klanten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om met een ander systeem te gaan werken. Wij hadden namelijk een heel oud systeem en dat zorgde ervoor dat wanneer een klant zich voor de tweede keer bij ons meldde, hij of zij weer alle gegevens moest doorgeven. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een nieuw CRM-systeem te gaan toepassen. Wanneer wij namelijk een goed CRM-systeem konden gaan gebruiken zouden wij daar heel veel voordeel bij kunnen hebben. Wij moesten echter zeker weten dat wanneer wij op een nieuw CRM-systeem zouden overstappen wij een goed CRM-systeem zouden gaan gebruiken omdat wij ons geen fouten konden veroorloven. Het mocht bijvoorbeeld onder geen beding gebeuren dat wij onze gegevens kwijt zouden raken want dat zou echt een ramp voor ons bedrijf zijn. Wij hebben daarom heel goed gekeken naar waar wij moesten zijn wanneer wij een goed CRM-systeem wilden gaan gebruiken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van teamleader.be zouden kunnen gaan. Deze site kreeg heel veel goede recensies van mensen die hier een CRM-systeem hadden besteld en dat maakte ons natuurlijk erg nieuwsgierig. Wij hebben de informatie op de site even goed doorgenomen en wij hebben uiteindelijk besloten dat wij graag een keer met een medewerker wilden praten over de mogelijkheden die wij op deze site aangeboden kregen. Wij hebben toen met een heel deskundige medewerker besproken wat wij allemaal wilden en wij hebben toen te horen gekregen dat het CRM-systeem van dit bedrijf heel geschikt voor ons zou kunnen zijn. Dat was heel prettig om te horen en wij waren daarom blij dat wij de mensen van teamleader.be gevonden hebben. 

Dit CRM-systeem bevalt ons heel erg goed

Wij werken nu inmiddels alweer een hele tijd met het CRM-systeem van teamleader.be en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij dankzij dit nieuwe CRM-systeem altijd de gegevens van onze klanten bij de hand hebben wanneer zij contact met ons opnemen. Dat zorgt ervoor dat wij bestellingen veel sneller kunnen verwerken en ook kunnen wij de klanten veel beter in de gaten houden. Wij zijn daarom blij dat wij op dit CRM-systeem zijn overgestapt. 

Wilt u meer weten? 

U zult begrijpen dat wij u nooit alle ins- en outs van dit systeem kunnen vertellen en vandaar dat wij u graag doorverwijzen naar teamleader.be omdat:

  • U hier meer kunt lezen over hun diensten en producten 
  • U hier een proefversie van dit programma kunt downloaden 
  • U hier terecht kunt met uw vragen over dit systeem 

Ik hoop dat u iets aan mijn advies heeft gehad. Ik raad u aan om de site snel even te bekijken.