Wilt u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden?

Van harte welkom bij de bedrijfsmakelaar. U klopt waarschijnlijk bij ons aan vandaag omdat u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden wilt. Wij hebben als expert op dit gebied de laatste jaren mogen constateren dat er steeds meer leegstand van bedrijfspanden bestaat en daar willen wij graag een antwoord op bieden. De bedrijfsmakelaar biedt dan ook een online platform waar u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden kunt. Doordat u in contact wordt gebracht met de juiste huurders, zal u snel en makkelijk uw pand te huur aan kunnen bieden aan de juiste partij. Dat is precies wat u wilt en dat is precies waar wij u mee kunnen helpen. Als bedrijfsmakelaar brengen wij u graag in contact met de juiste huurders voor uw pand. Dat doen wij sinds jaar en dag en met veel succes. Vroeger was een bedrijfsruimte te huur aanbieden niet zo moeilijk als tegenwoordig. Wanneer een pand leeg komt te staan heden ten dagen is het helemaal niet meer zo vanzelfsprekend dat het pand direct weer betrokken wordt en dat is zonde. Wanneer ondernemers een bedrijfsruimte willen huren, dan is het eerste wat zij tegenwoordig doen, zoeken op het internet. Op deze ontwikkeling hebben wij als bedrijfsmakelaar ingespeeld door een online makelaarsplatform te bieden waarbij alles online kan gebeuren. Niet alleen de verhuurder, maar ook de huurder kunnen op ons platform terecht en zo wordt uw vraag en het juiste aanbod bij elkaar gebracht. Makkelijk en snel uw bedrijfspand te huur aanbieden kan online bij de bedrijfsmakelaar. De voordelen van uw bedrijfsruimte te huur aanbieden zijn:

  • u bereikt de juiste kopers eenvoudig en in korte tijd
  • u kunt u pand makkelijk online plaatsen
  • uw pand is goed vindbaar in de zoekmachines
  • u maakt gebruik van een transparant platform
  • wij ontnemen al uw zorgen over de verhuur

Zo snel mogelijk uw bedrijfsruimte te huur aanbieden

Het is wel zo prettig om uw bedrijfsruimte zo snel mogelijk te kunnen verhuren. U wilt niet dat het leeg komt te staan. De eerste stap die u dient te zetten wanneer u uw bedrijfsruimte te huur aanbieden wilt is het aanmaken van een account. Ons online platform is helemaal ingericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. De bedoeling van het aanmaken van een dergelijk account is het helder maken van het soort pand dat u wilt verhuren. Om het pand op de juiste manier aan de juiste huurders aan te bieden dient u alle gegevens in te vullen. Zo zult u het proces van verhuur bespoedigen. Uw bedrijfsruimte te huur aanbieden is nergens anders makkelijker en dat is waar wij als online makelaar ook naar streven. Omdat uw bedrijfspand of ruimte door het bij ons te plaatsen goed vindbaar is in de zoekmachines, komen de huurders vanzelf naar u toe. De reden dat sommige eigenaren moeite hebben met het verhuren van een bepaalde ruimte, is omdat zij niet op de juiste platformen opereren. Op onze website kan namelijk zeer gericht worden gezocht. Hoe specifieker de zoekopdracht, hoe makkelijker het wordt om de juiste huurders aan te trekken. Daarom is onze website voorzien van de belangrijkste zoekopties. Ook maken wij gebruik van de belangrijkste social media platformen zoals Twitter en Facebook. Het aanspreken van de juiste doelgroep is de sleutel tot het snel verhuren van uw pand. Er zijn namelijk altijd wel mensen op zoek naar een geschikt bedrijfspand, maar ze moeten wel de weg naar u vinden. Deze weg hebben wij voor u geplaveid. Schrijf u nu direct in. Uw bedrijfspand te huur aanbieden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Niet alleen kunnen pandeigenaren die een bedrijfsruimte te huur aanbieden willen terecht bij de bedrijfsmakelaar, ook huurders en eigenaren die graag meer willen weten over de mogelijkheden kunnen bij ons terecht.

Bedrijfsruimte te huur aanbieden direct

Zorg dat uw pand niet leeg komt te staan en onderneem actie. Uw bedrijfsruimte te huur aanbieden doet u hier en dat doet u direct. Ook wanneer uw pand eenmaal verhuurd is, kunnen wij u van dienst zijn. Wij bieden een allround service en kunnen er op toe zien dat uw pand goed wordt onderhouden. Als eigenaar van een pand heeft u veel verantwoordelijkheden, zeker wanneer u het pand verhuurd, zal u er voor moeten zorgen dat dit ook netjes gebeurt. Een normale makelaar die bijvoorbeeld de verkoop van een pand op zich neemt kost veel meer geld. Bij de bedrijfsmakelaar betaalt u €95,- per jaar voor een volledige presentatie op ons platform. Hierbij geniet u van de volgende diensten; u kunt onbeperkt foto’s uploaden en uw pand wordt gedurende een week zelfs op de homepage geplaatst, we maken alle relevante koppelingen naar platformen zoals YouTube en social media, u heeft de mogelijkheid om onbeperkt brochures te downloaden, u ontvangt leads en de nieuwsbrief in uw mailbox. Daarnaast heeft u ook nog inzicht in de bezoekersstatistieken van uw bedrijfsruimte. Zo weet u altijd en op ieder moment hoe de situatie ervoor staat. Omdat alles online plaatsvindt, is het wel erg makkelijk en het scheelt u veel tijd. Omdat een bedrijfsruimte te huur aanbieden snel geregeld is, bespaart u zichzelf zeeën van tijd, maar ook levert het u tijd op omdat uw pand altijd snel aan de juiste partij zal worden verhuurd. Uw bedrijfsruimte te huur aanbieden doet u direct. Mocht u nog vragen hebben over het aanbieden of plaatsen van een bedrijfspand of taxaties of andere zaken, neem dan contact op.