Verpakkingstechnieken

Producten worden in groten getale over de wereld verscheept. Geen wonder dat er zoveel manieren zijn om al deze artikelen in te pakken. Zeker als ze vanuit een ander continent worden vervoerd is het nodig om speciale verpakkingstechnieken te gebruiken zodat uw handel in goede staat arriveert. Natuurlijk geldt dit niet enkel voor de globale handel maar gebeurt het ook op de markt, bij de supermarkt of bij de plaatselijke slager. Voor al deze verpakkingstechnieken kunt u bij ons aankloppen want wij produceren de machines die voor u het verpakken zeer vergemakkelijken. Klinkt u dat als muziek in uw oren en hebt u transportverpakkingen nodig? U bent bij ons aan het juiste adres als u behoefte hebt aan verpakkingstechnieken. Niet alleen kunnen we gigantische machines bouwen waar u bijvoorbeeld pallets mee kunt inwikkelen, ook hebben we machines waarmee u stevige kunststof banden om pallets en containers heen kunt snoeren. Tot aan kleine artikelen en accessoires die ook onder deze verpakkingstechnieken vallen zoals tape en folie. Het gaat in deze tijden om snelheid. Tijd is geld zoals u vast wel weet. Daarom bestelt men meestal in het groot. Niet alleen bespaart men hiermee op verzendkosten, ook wordt handel dat in bulk wordt verscheept voor een lagere inkoopsprijs verkocht. Dat betekent dat u het als transportbedrijf druk gaat krijgen. U kunt onze verpakkingstechnieken daarom vast goed gebruiken. Per vrachtwagen, trein, schip en vliegtuig kunt u uw handel op een verantwoorde manier vervoeren. Het belang van goede verpakkingstechnieken zal zich snel laten zien want u hoeft zich nu in ieder geval geen zorgen meer te maken of uw handel heelhuids op de plek van bestemming aankomt. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres om snel aan deze innovatieve verpakkingstechnieken te komen. Hebben we u al nieuwsgierig gemaakt? Dan hopen we dat u na het lezen van deze tekst eens een kijkje komt nemen op contimeta.com.

Lees hier alles over de diverse verpakkingstechnieken

Omdat we voornamelijk via onze website zaken doen hebben we een flinke reikwijdte. Mensen uit heel Nederland kunnen bij ons alles leren over verpakkingstechnieken en ze vervolgens direct gaan bestellen. Omdat we voornamelijk digitaal met u in contact komen vinden we het wel erg belangrijk dat u persoonlijk wordt geholpen. Elk bedrijf heeft immers zijn eigen opvattingen over goed en verantwoord vervoer. En daarnaast heeft het ene bedrijf meer aan een voorraad foliedispensers en wikkelfolie terwijl een ander bedrijf meer heeft aan automatische krimpmachines zodat u zelfs producten vacuüm kunt verpakken. Geeft u maar aan wat u wenst, dan kunnen we in een handomdraai bekijken of we de juiste verpakkingstechnieken voor uw doeleinden in huis hebben. U krijgt ook altijd een inzage in de prijzen. Daardoor bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Vraag dus voor het maken van een definitieve bestelling een offerte op. Die offerte is geheel vrijblijvend en verschaft u een helder inzicht in de onkosten. We hebben aldus diverse soorten verpakkingsmateriaal. U kunt hierbij denken aan:

  • stretchfolie
  • wikkelfolie
  • krimpfolie
  • omsnoeringsband
  • bindkoord
  • topvellen
  • of verpakkingstape.

Een hoop van deze materialen kunt u met de hand aanbrengen. Maar dat is omslachtig en banden en koorden snijden al snel in uw handen. Dit gaat de productiviteit enkel tegen. De beste oplossing is gebruikmaken van onze verpakkingstechnieken. We automatiseren dit graag voor u.  Ten eerste maakt u uw werk minder gevaarlijk en ten tweede zal u veel sneller kunnen werken. Het is een investering daarom meer dan waard. Ongelukken zullen in de toekomst voorkomen worden dankzij onze verpakkingstechnieken. Te hoog opgestapelde containers en pallets kunnen een gevaar vormen in uw magazijn. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen maar als u op het moment geen andere keuze hebt, dan hopen we dat u zo slim bent om ze in te wikkelen in kunststoffolie. Zelfs voor het inwikkelen van hoge pallets kunt u bij ons terecht want ook hiervoor hebben we speciale verpakkingstechnieken op de markt gebracht.

Chat nu live als u hier meer over wilt weten!

Hopelijk hebben we u ervan weten overtuigen dat het verstandig is om voor onze verpakkingstechnieken te kiezen. Hebt u toch nog vragen aan ons? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. Schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Als u op de website aan het rondkijken bent dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze ingebouwde chatfunctie. Er zit altijd wel iemand klaar die u alles kan uitleggen over onze huidige producten en materialen en hoe u een bestelling kunt maken. We komen graag onze verpakkingstechnieken bij u installeren. Zo nodig bouwen we ze ter plekke op maat. Ook gaan we ze uitgebreid testen en als er onderhoud nodig is, dan staan we snel bij u op de stoep. We zijn een zogenaamde totaalleverancier. Als u voor deze verpakkingstechnieken kiest, dan krijgt u de machines, de diverse soorten folie en banden die er bij horen plus accessoires en eventuele losse onderdelen. Ook vervangende onderdelen kunt u bij ons nabestellen. Deze machines hebben immers niet het eeuwige leven, maar gaan wel vele decennia mee mits u ze goed onderhoudt. Wist u trouwens dat we vaak spetterende acties op onze website hebben? Bepaalde verpakkingstechnieken en –materialen gaan voor weinig geld de deur uit. Misschien is het daarom leuk om zo nu en dan eens bij ons terug te komen. Vergeet dus niet om de website te bookmarken, dan raakt u ons niet meer uit het oog!