Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken: extra 155gr/m2 kwaliteit!

Ieder bedrijf wil wel eens relatiegeschenken uitdelen, maar de vraag is dan altijd waar je voor kiest. Kies de volgende keer eens voor katoenen tassen bedrukken met jouw logo, dat is echt een heel effectief geschenk! Veel mensen herinneren zich de katoenen tasjes waarschijnlijk nog wel van een paar decennia geleden, toen werd dit echt veel gebruikt. Maar om de een of andere reden zijn ze op een gegeven moment terecht gekomen in het verdomhoekje, mensen gingen het zien als een suf product dat alleen door de saaie wereldverbeteraars werd gebruikt. Nu wordt het juist weer steeds hipper om ze te gebruiken en dat maakt dat de tijd ook weer rijp is voor tassen bedrukken laten en deze uitdelen als cadeau. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de impact die ze op de natuur hebben en steeds meer personen zetten zich in voor een beter milieu. Ook de overheid helpt mee op dit gebied door het gratis meegeven van plastic tasjes te verbieden. Een goede stap voor de natuur, maar voor consumenten was het even omschakelen dat ze nu zelf tasjes mee moesten nemen als ze gingen winkelen. Iedereen is daar nu wel aan gewend, men neemt nu van huis een tas mee. Dat maakt dat ook tassen bedrukken voor relatiegeschenken weer steeds meer in trek komt.

Voordelen van tassen bedrukken als relatiegeschenk

Voor het succes van een relatiegeschenk zijn er een paar punten van belang en de keus voor tassen bedrukken voldoet daar helemaal aan. Welke punten zijn van belang? Een relatiegeschenk moet:

  • betaalbaar zijn, zodat het jou niet al te veel geld kost
  • ruimte bieden aan jouw bedrijfsnaam of -logo
  • bruikbaar zijn, zodat de ontvangers er ook echt wat mee doen
  • het liefst in het zicht komen van zoveel mogelijk mensen

Waarom zijn deze punten nu zo belangrijk? Het eerste punt zal voor zich spreken. Het tweede is van belang omdat je natuurlijk niet wilt dat jij geld steekt in iets wat mensen vervolgens meteen weggooien of in een kast stoppen en er nooit weer uithalen. Je laat tassen bedrukken of een ander geschenk maken omdat je reclame wilt maken voor jouw bedrijf, je wilt dat mensen zich jouw bedrijfsnaam herinneren. Dat werkt natuurlijk alleen als mensen het door jou gegeven product ook daadwerkelijk met regelmaat zien. En het mooiste is natuurlijk als andere mensen het relatieproduct met jouw opdruk er op ook zien. En dan is tassen bedrukken natuurlijk wel een heel goede optie. Het is relatief voordelig, het biedt voldoende ruimte, mensen kunnen het echt gebruiken en op het moment dat zij het gebruiken, zullen ook anderen met jouw bedrijfsnaam in contact komen.

Kies voor duurzaam met Ecorelatiegeschenken.be

Door te kiezen voor tassen bedrukken en deze uit te delen aan zakenrelaties, help je het milieu natuurlijk al een eindje op weg, omdat je hiermee de verspreiding van plastic tegengaat. Maar het kan nog duurzamer, namelijk door te kiezen voor biologisch katoen! Van duurzame relatiecadeau’s weten ze alles af bij Ecorelatiegeschenken.be! Zij bieden bijvoorbeeld vele mogelijkheden op het gebied van biologische katoenen tassen bedrukken. Zij bieden diverse afmetingen en modellen aan, omdat nu eenmaal niet iedereen dezelfde maat tas handig vindt. Ook kun je bij hen terecht voor tasjes in diverse kleuren en heb je verschillende mogelijkheden voor de opdruk. Zo kun je er voor kiezen om op één kant wat te laten printen, maar ook beide kanten kunnen bedrukt worden. Daarnaast is een opdruk in één kleur mogelijk, maar ook vier kleuren zijn een optie. Bij Ecorelatiegeschenken.be kun je dus altijd tassen bedrukken laten die helemaal bij jouw bedrijf passen! Lees meer…